Om os

Hvem vil ikke gerne se en god film gratis? Det vil de fleste, og her på siden kan du lære mere om hvor du kan se gratis film online.

Om siden "Gratis film"

Velkommen og tak fordi du giver dig tid til at læse mere om siden her. Det er en side der er drevet af Zillibot Media og du kan finde kontaktoplysninger herunder, skulle du ønske at komme i kontakt med os.

Zillibot
CVR: 32622261
Sophie Magdelenes Vej 3D
3460 Birkerød
media@zillibot.dk

Hvorfor en side om gratis film?

I mange år har personen bag denne side arbejdet med websites indenfor streaming, herunder streaming af film og serier. Da domænet gratis-film.dk blev ledigt, var det meget naturligt at købe det og lave en hjemmeside om gratis film qua den erfaring der lå bag.

Gratis Film passede godt i porteføljet af websites og er nu en del af streaming familien. Vil du derfor finde ud af hvor du kan se gratis film, så er det her på siden du får svar på det.

Etisk korrekt hjemmeside

Det er vigtigt at gøre klart at vi er en etisk korrekt funderet hjemmeside, og det betyder også at du ikke finder guides eller information om steder og filmtjenester der tilbyder ulovlig streaming – det støtter vi ikke op om.

Du kan derfor kun finde lovlige streamingtjenster og information om dem der tilbyder gratis streaming af film, hvilket der er en del der gør.

I Danmark er vi særligt godt stillet i forhold til streaming af gratis film, fordi vi for det første få adgang til gratis film betalt over skatten. Derudover er vi en købestærk befolkning, der gør at det kan betale sig for filmtjenester at tilbyde gratis film streaming mod visning af reklamer.