se gratis danske film

Se gratis danske film online

I Danmark elsker vi danske film og du sidder sikkert tit på en fredag el. lørdag aften og tænker, man jeg kunne godt se en god dansk film lige nu. Heldigvis er det muligt at se gratis danske film flere steder, enten med en gratis prøveperiode el. gennem bibliotekerne.

Gratis danske film hænger ikke på træerne, men som sagt er der flere streamingtjenester hvor du muligvis kan streame gratis danske film. Her på siden kan du se hvor du kan se danske film gratis.

Hvor kan man se danske film online gratis?

Du kan streame danske film på flere forskellige streamingtjenester, faktisk kan du nærmest gøre det på alle danske streamingtjenester. Det er dog ikke alle streamingtjenester der er gratis, ej heller tilbyder en gratis prøveperiode, men herunder kan du se dem hvor du rent faktisk kan se danske film gratis – om ikke andet i en periode.

Filmstriben – gratis danske film fra biblioteket

Filmstriben gratis film

Der er mange danske film på Filmstriben og Filmstriben er som sagt et gratis tilbud fra biblioteket. Det eneste det kræver før at du kan benytte Filmstriben er et bibliotekslogin, som du opretter via dit lokale bibliotek.

Det fungerer sådan at du låner filmene online, præcis ligesom hvis du lejer en film på Viaplay el. SF Anytime, og derefter har adgang til at streame filmen gratis i en periode. Du har et antal point hver måned du kan bruge til at låne film og kan altså ikke streame uanede mængder af film gratis. Du kan ca. streame 4 gratis film fra Filmstriben om måneden på et bibliotekslogin.

Viaplay – gratis prøveperiode

Viaplay gratis

Viaplay er IKKE en gratis streamingtjeneste, men de tilbyder til gengæld en gratis prøveperiode på deres streamingtjeneste på 7 dage. Det giver dig mulighed for at se Viaplays store udvalg af danske film gratis i den periode, hvorefter du er nødt til at betale for et premium abonnement.

Det er en nordisk streamingetjeneste af oprindelse hvorfor de har mange nordiske film, herunder danske film i deres bibliotek. Ved at oprette en gratis bruger og takke ja til 7 dages gratis Viaplay, kan du altså i en begrænset periode se deres udvalg af danske film gratis.

TV2 Play – masser af dansk indhold

TV2 Play er en af danskernes foretrukne streamingtjenester. Det er en af Danmarks største TV-stationer og de tilbyder et bredt udvalg af underholdning, lige fra reality tv til nyheder til børne tv til live sport.

Du kan vælge mellem forskellige abonnementer på TV 2 Play der giver dig adgang til enten on-demand indhold, hvor du finder et hav af danske film og danske serier, eller alle live kanaler og sportsindhold.

Tidligere har man kunne prøve TV2 Play gratis i en begrænset periode, men det kan man desværre ikke længere.

Pluto TV

Pluto TV er en 100% gratis streamingtjeneste, der afspiller programmer non-stop på dedikerede kanaler. Streamingtjenesten er altså 100% reklamefinansieret, og derfor dukker der reklamer op imellem programmerne.

Du kan ikke se film på Pluto TV, men du kan se et hav af dansk og udenlandsk reality.

Nu kender du til dine muligheder for at streame gratis danske film. Du kan til hver en tid finde mere info om gratis film her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *