harry potter film gratis 1-8

Se Harry Potter film gratis online

Harry Potter er en af de mest efterspurgte film at se gratis. Generelt er Harry Potter en af de mest populære filmserier der nogensinde er lavet, og selv i dag flere år efter den sidste Harry Potter film blev lavet, vil folk stadig gerne se filmene igen og igen.

Det skyldes nok også at selvom Harry Potter filmene sluttede, så er der fortsat blevet lavet film i Harry Potter-universet. Det betyder at interessen fortsat er til stede og hver gang der kommer en ny film, kommer der også ny interesse for at se de gamle Harry Potter film.

Hvor kan man se Harry Potter gratis?

Det er desværre ikke muligt at se Harry Potter gratis nogle steder i øjeblikket. Det skyldes at flere streamingtjenester har valgt at droppe den gratis prøveperiode og dermed kræver at du signer op til et betalt abonnement får du kan streame noget som helst på deres platform.

Du kan til gengæld se alle Harry Potter film, herunder de otte originale og filmene Fantastiske Skabninger der også foregår i Harry Potter universet, på HBO Max.

Hvis du vil se filmene gratis, så er der størst sandsynlighed for at se dem gratis på disse streamingtjenester i Danmark:

 • HBO MAX: Selskabet bag denne streamingtjeneste er dem der ejer rettighederne til Harry Potter filmene og derfor kan du altid streame Harry Potter på HBO Max. Du kan dog ikke prøve tjenesten gratis lige nu, men hold øje med tilbud hvor de eventuelt køre med en gratis prøveperiode.
 • Filmstriben: Bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben tilbyder alle med et bibliotekslogin at leje og streame et stort udvalg af film gratis. De har muligvis mulighed for at du kan leje Harry Potter filmene, men udvalget variere hele tiden.

Dukker der andre muligheder op for at streame Harry Potter gratis, så vil jeg selvfølgelig holde denne side opdateret med info herom, men ellers kan du altid finde gratis film streaming på forsiden.

Liste over alle Harry Potter film:

 • Harry Potter og de vises sten
 • Harry Potter og hemmelighedernes kammer
 • Harry Potter og fangen fra Azkaban
 • Harry Potter og Flammernes Pokal
 • Harry Potter og Fønixordenen
 • Harry Potter og Halvblodsprinsen
 • Harry Potter og dødsregalierne – del 1
 • Harry Potter og dødsregalierne – del 2
 • Fantastiske Skabninger og hvor de findes
 • Fantastiske Skabninger: Grindelwalds forbrydelser

Se Harry Potter gratis med danske undertekster

Hvis du gerne vil se Harry Potter gratis med danske undertekster, så er dette næsten altid en mulighed når det er muligt at se og streame Harry Potter gratis.

I dag når en streamingtjeneste i Danmark tilbyder gratis streaming af film og filmen ikke er på dansk, så kan du stort set også være sikker på at der er sørget for at du kan streame filmen med danske undertekster. Det gælder også når du kan streame Harry Potter filmene gratis og gerne vil se dem med danske undertekster.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *