gratis tv

Gratis TV

TV lyder i manges ører som et lidt gammeldags begreb, men er ikke desto mindre stadig meget aktuelt. For selvom flow-tv ikke er ligeså stort som det har været, så er der stadig et behov for at kunne se live TV fra diverse TV-kanaler – blandt andet for at følge nyheder og sport.

Du kan blive lidt klogere på om du kan få gratis adgang til TV og TV-kanaler i artiklen her, og om ikke andet kan du få nogle tips til at finde billige tv-pakker i Danmark.

Hvordan kan man se gratis TV?

Gratis TV hænger ikke på træerne (som man siger), og så alligevel. I Danmark har vi nemlig en statsfinansieret TV- og radiostation – Danmarks Radio – bedre kendt som DR.

Statsfinansieret betyder at det er noget vi alle betaler for over skatten, og derfor anser vi det som gratis, da man alligevel ikke kan komme uden om at betale for det. Det betyder til gengæld også at du kan høre radio og se DR’s tv-kanaler gratis, bare du har en antenne el. internetforbindelse.

På den måde kan vi alle i Danmark altså se gratis TV.

Udover DR, er der begyndt at komme reklamefinansierede streamingtjenester, hvor du kan se gratis TV. En af dem der er i Danmark er den tjeneste der hedder Pluto TV. Den er gratis at bruge når du opretter en bruger, men til gengæld må du affinde dig med de mange reklamer der betaler for at du kan se det gratis.

Hvilke kanaler kan man se gratis uden tv-pakke?

De kanaler du kan se gratis live TV fra er:

  • DR 1
  • DR 2
  • TV Avisen (nyhedskanal)
  • Ramasjang (børnekanal)
  • Pluto TV (bl.a. tv-programmer fra MTV og TV 3)

Pluto TV adskiller sig en del ved at du fuldstændig selv kan vælge hvilket TV-program du vil se, og så er det kun det TV-program der kører på den kanal du vælger. Du kan også se on-demand indhold fra Viafree.

Hvordan kan Pluto TV være gratis?

Pluto TV er gratis fordi der midt i programmer og før og efter programmer vises reklamer. Annoncørerne i disse reklamer betaler noget til Pluto TV hver gang de vises, og dækker udgifter samt sørger for indtægter til tjenesten.

Det er reklamer du som seer ikke kan springe over eller slå fra, så annoncøren er sikker på at få eksponering når du streamer TV fra Pluto TV.

En anden grund til at det kan køre rundt for Pluto TV på denne måde, er fordi de ikke viser de nyeste TV-programmer og/eller serier, hvilket holder deres udgifter til rettighedshaverne nede.

Hvad er den billigste måde at se TV på?

Der er mange måder at se TV på, men on-demand streaming er i stigende grad det foretrukne valg. Du kan dog stadig se TV, og der findes tv løsninger på den helt klassiske måde med boks, men også uden boks, til en god pris.

More TV tilbyder en lang række mindre Danske kanaler som DK4, DR-kanaler og TV 2’s lokale kanaler, samt en lang række udenlandske (svenske, norske og tyske) kanaler til bare 98 kr./md. Her får du til gengæld ikke andre af de store kanaler fra TV 2, TV 3 og Discovery.

En anden løsning er Norlys der tilbyder dig at blande din egen tv pakke med streaming fra bare 199 kr./md. hvor du så kan få nogle af de store hovedkanaler med fra de største tv producenter.

Du kan til hver en tid holde dig opdateret om hvilken der er den billigste tv pakke her.

Et godt og sikkert valg er også youSee der leverer til hele landet og tilbyder et bredt udvalg af kanaler og streamingtjenester fra 299 kr. måneden. Det er også et fleksibelt abonnement der giver dig mulighed for at skifte ud mellem de kanaler du har adgang til på månedsbasis.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *