Gratis vpn i Danmark

Gratis VPN i Danmark

En VPN-tjeneste kan bruges til mange ting både privat og i erhvervsmæssig sammenhæng, men de færreste private bruger en VPN service i sådan et omfang at det kan betale sig at betale et månedligt abonnement for at have adgang til en VPN-tjeneste altid.

Netop derfor ville det være rart hvis der fandtes en gratis VPN-tjeneste, og det gør der også – delvist – for det er ikke gratis at køre en VPN forbindelse, og derfor også sjældent gratis at bruge en VPN for altid.

Findes der en gratis VPN-tjeneste?

Der findes nogle gratis VPN-tjenester, men ofte vil de enten være lidt shady og man kan tvivle på sikkerheden, eller også vil du være meget begrænset i hvad du kan bruge den til.

En VPN-tjeneste som Proton VPN tilbyder deres VPN gratis, men du får kun mulighed for at bruge den i 3 forskellige lande (Holland, USA og Japan) og du kan kun bruge den på en enhed ad gangen.

Hvad er den bedste gratis VPN?

Hvis du kun går efter helt gratis, så er Proton VPN nok et af de bedste bud – det er en af de mest reelle premium VPN services der har en helt gratis løsning.

Mange andre VPN-tjenester tilbyder dog enten en gratis prøveperiode el. fuld returret i op til 30, 45 el. 60 dage. Du kan bruge en side som VPN Hero til at få et overblik over dette, samt lære hvad du i det hele taget kan bruge en VPN-tjeneste til. I nogle tilfælde tilbyder sider der sammenligner VPN-tjenester også unikke rabatter el. længere gratis prøveperioder på udvalgte VPN services.

Er Nord VPN gratis?

I Danmark er Nord VPN en af de mest populære VPN-tjenester og det er derfor nærtliggende at ville have adgang til den gratis. Men nej, Nord VPN er ikke gratis, men de tilbyder nogle fordele der minder om gratis.

30 dages penge tilbage garanti der sikre dig at du altid kan få det fulde beløb refunderet indenfor 30 dage, uanset om du vælger årsabonnement el. månedsabonnement.

Ekstra måneder gratis med længere binding, når du binder dig i enten 1 år eller 2 år 3 måneder ekstra på dit abonnement og en besparelse på op til ca. 65%.

Jeg vil til hver en tid anbefale en af de mere brugte VPN-tjenester, en af dem der bliver omtalt på medier som eksempelvis VPN Hero og andre sider, så du ikke benytter noget hvor der er en sikkerhedsrisiko. Husk at gratis er sjældent helt gratis – det kommer med en pris.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *